Regős Antalné

Talajtani szakértő, szoftverfejlesztő / 3RPsystem

1981-ben végzett Gödöllőn agrármérnökként. 9 évet dolgozott termelésben, főként zöldségágazatban. Ezt követően a Csongrád megyei Növény- és Talajvédelmi Igazgatóságon laborban termésnövelő anyagok engedélyezési és technológia fejlesztési kísérleteivel foglalkozott 15 évig. Közben elvégezte a Növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási szakmérnöki, majd a Talajtani szakmérnök képzést. A programozást tanfolyamokon és autodidakta módon tanulta.

A talaj- és növényvizsgálatok kiértékelésével, tápanyag-utánpótlással, szaktanácsadással már a kezdetektől foglalkozott. Tapasztalatait az első általa írt szoftverben összesítette 2004-ben, ez a 3RPTápanyagTerv program, amelyet folyamatosan fejleszt a mai napig.

A DENAPrecTG program a precíziós tápanyag-gazdálkodás tervezését segíti a termelőknek, szaktanácsadóknak. A változások a talajvédelmi felügyelői munkakörbe vitték, mely 10 éve alatt a termőföld védelmének jogszabályi hátterének ismeretét adták. Egészségügyi okok miatt 2016-tól önállósította magát, mint egyéni vállalkozó szoftverfejlesztéssel, szakértéssel és szaktanácsadással foglalkozik.