Farmlátogatás

2017-ben és 2018-ban a konferencia előtti farmlátogatások azt a célt szolgálták, hogy a hazánkba érkező külföldi előadók megismerjék a magyar viszonyokat és a gazdálkodásunk sajátosságait. 2019-ben a farmlátogatások önálló műfajjá nőtték ki magukat, és immár nem csupán a tengerentúli vendégeknek, hanem Neked, Kárpát-medencei gazdálkodónak is számtalan újdonsággal szolgálnak!

Csatlakozz hozzánk a két helyszín egyikén és lesd el a fogásokat azoktól, akik már évek óta gyakorolják a talajmegújító gazdálkodást! Természetesen külföldi szakértőink – Dr. Christine Jones, Joel Williams, Joan Timmermans és még sokan mások – is ott lesznek velünk a föld szélén, így tőlük is kérdezhetsz!

2019. november 11. (hétfő) 10:00-15:00

Varjú József – Darány

Varjú József és fiai, Tamás és Ádám nyugat-somogyi gazdaságukban szóját, kukoricát és kalászosokat termelnek. A talajmegújítás számos fogását alkalmazzák, a talajoltástól a takarónövényekig.
A helyszínen egy speciális takarónövény-kísérlet eredményeit, egy egyedi talajvizsgálat eredményeit és a Varjú család technológiai fogásairól lesz szó.

2019. november 12. (kedd) 10:00-15:00

Juhász András – Kömörő

Juhász András és fia, Péter a Szamoshát közepén, barna erdőtalajokon termelnek. A talaj maximális fedettsége mellett komoly energiát fordítanak a géppark fejlesztésére és az intenzív szakaszos legeltetés kialakítására.
A géppark áttekintése mellett egy talajszelvényt is nyitunk, valamint az intenzív szakaszolt legeltetést is megtekintheted élőben!

Felkeltettük érdeklődésedet? Regisztrálj most!

Darány – Normál jegy

2019. november 11.

14 900 Ft + ÁFA

Lefoglalom a helyemet

Kömörő – Normál jegy

2019. november 12.

14 900 Ft + ÁFA

Lefoglalom a helyemet