Jegyvásárlás

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a Talajegészség Konferencia 2019 több eseményből tevődik össze, amelyekre együtt és külön is jegyet válthatsz. Kérjük, a regisztrációnál figyelj arra, hogy válaszd ki az összes rendezvényt, amelyeken részt szeretnél venni. Köszönjük!

Jegyárak

Esemény Helyszín Egy jegy ára
Darányi farmlátogatás
2019. november 11.
Darány 14 900 Ft + ÁFA
Kömörői farmlátogatás
2019. november 12.
Kömörő 14 900 Ft + ÁFA
Joel Williams mesterkurzus
2019. november 13.
Gellért Hotel, Budapest 33 900 Ft + ÁFA
Konferencia
2019. november 14.
Lurdy Ház, Budapest 41 900 Ft + ÁFA

Az események függetlenek egymástól, tehát jöhetsz akár csak ez egyik farmlátogatásra, vagy csak a konferenciára, vagy csak a mesterkurzusra. Kombináld úgy, ahogy Neked kényelmes, és ahogy Neked megéri!

Regisztráció

A rendezvényre a regisztráció lezárult. Kérjük, maradj velünk, hamarosan újabb eseményekkel jelentkezünk!

Mi történik a gomb megnyomása után?

  1. Rendszerünk rögzíti az adataidat és erről egy megerősítő e-mailt küld Neked. A levél tartalmazza a megadott adatokat, valamint azt, hogy mely eseményekre regisztráltál.
  2. Csapatunk 3 munkanapon belül e-mailben megküldi az e-számlát, amely tartalmazza a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat. Az e-számla digitálisan is érvényes, így nem lesz szükséged papíralapú számlára.
  3. Az összeg átutalása után véglegessé válik a regisztrációd, onnantól nincs más dolgod, mint visszaszámolni a napokat a 2019. november 11-i hétig!
  4. A további információkat (például a farmlátogatások pontos helyszínei, hasznos tudnivalók stb.) e-mailben juttatjuk el hozzád, valamint kérdés esetén mi is örömmel állunk rendelkezésedre – egyszerűen csak válaszolj a visszaigazoló levélre.