Konferencia

Amikor a talajmegújító gazdálkodásról beszélünk, akkor sok szó esik a talajművelésről, takarónövényekről és talajéletről, de keveset hallunk a kémiai oldalról. Mely tápanyagokra kell odafigyelnünk vetéskor? Milyen utat jár be a nitrogén a talajban? Mi a szerepe a kémhatásnak és a kalciumnak?

2019-ben a tápanyagokra fókuszálunk, a talajvizsgálattól a tápanyagterven át a kijuttatásig. Mindegy, hogy szerves vagy szervetlen, folyékony vagy szilárd, csak egy számít: legyen jó a talajnak, a növénynek és Neked, a gazdálkodónak. A konferenciát két nap farmlátogatás és egy egész napos mesterkurzus teszi teljessé.

Dátum: 2019. november 14. (csütörtök)
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest (megtekintés térképen)

Diriczi Zsombor
Démétér Biosystems Bt.
a rendezvény főszervezője

Miért kihagyhatatlan?

Elfogulatlan: a rendezvény 100%-ig mentes a marketingcélú előadásoktól. A prezentációkat kutatók, gazdák és szaktanácsadók tartják – a termékbemutatók 2019-ben is a termen kívül maradnak.

Rendszerszintű: nemcsak a tápanyag-gazdálkodásról vagy a talajbiológiáról hallhatsz, hanem minden olyan témakörről, ami az egészséges talajhoz kapcsolódik.

Gyakorlatias: naprakész tudást vihetsz haza, amely alapján a saját gazdaságodban is elkezdheted a látottak alkalmazását. Nem elméletekről beszélünk, hanem konkrét, kipróbált megoldásokról.

A 2019-es Talajegészség Konferencia előadói

A 2019-es Talajegészség Konferencia programja

 

Tekintsd meg a korábbi évek összefoglalóját!