Rendezvényről

Az egészséges talaj = egészséges növény egyenletet mindannyian ismerjük, és bár az utóbbi időben egyre több figyelmet szentelünk a talajaink megóvásának és megújításának, a konkrét lépések és a követendő példák még hiányoznak. Első alkalommal megrendezésre kerülő konferenciánkkal ezen kívánunk változtatni.

A Talajegészség Konferencia az első ilyen témájú összejövetel hazánkban. 18 szakértő – gazdálkodó, kutató, szaktanácsadó és oktató – számol be a talajra alapozott gazdálkodással kapcsolatos legújabb eredményeiről, tapasztalatairól. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a magyar mezőgazdaság véleményvezérei és innovátorai mellett 2 amerikai és 1 francia előadó is tiszteletét teszi.

A konferenciát a takarónövényekkel és talajmegújító technológiákkal foglalkozó Démétér Biosystems Bt. szervezi. Az előadások 100%-osan szakmai tudásanyagra épülnek. Az előadások megtartására hiteles és független szakembereket kértünk fel, így garantáljuk, hogy a termékbemutatókkal tűzdelt “fejtágítások” a termen kívül maradnak.