Rendezvényről

A 2018-as Talajegészség Konferencián az átállási időszakra fókuszálunk. Mennyi ideig tart? Mire készülj, mit tapasztalsz a talajaidban, hogyan lesz ellenállóbb a gazdaságod? Mit jelent ez a bevétel és kiadás, a jövedelmezőség terén? Hogyan védheted ki a szélsőséges időszakokat?

Ahogy 2017-ben, úgy idén is szerepet kap a gazdálkodói és kutatói oldal, így a szántóföldön működő, kézzelfogható gyakorlatokat ismerhetsz meg. Az úttörő magyar gazdák mellett szerb, osztrák, román és szlovák, valamint ausztrál, amerikai és francia szakemberek is vendégeink lesznek.

Találkozzunk 2018-ban is az ország leginnovatívabb talajos összejövetelén!

Diriczi Zsombor
Démétér Biosystems Bt.
a rendezvény főszervezője

Miért kihagyhatatlan?

Elfogulatlan: a rendezvény 100%-ig mentes a marketingcélú előadásoktól. A prezentációkat kutatók, gazdák és szaktanácsadók tartják – a termékbemutatók a termen kívül maradnak.

Rendszerszintű: nemcsak a talajművelésről vagy a talajbiológiáról hallhatsz, hanem minden olyan témakörről, ami az egészséges talajhoz kapcsolódik.

Gyakorlatias: naprakész tudást vihetsz haza, amely alapján a saját gazdaságodban is elkezdheted a látottak alkalmazását. Nem elméletekről beszélünk, hanem megoldásokról.